Nit de Sant Joan, Nit de revetlla…

Nit de Sant Joan, nit màgica, nit de somnis, d,estels, de foc, de «a re-veure» , desitjos i benvingudes…
«Un dia quan l,estiu obría els ulls…» com cantaba en Serrat, «on vam aprendre a correr, damunt d, un pam de sorra, s,alçaba una foguera per Sant Joan» …
Tradició que m,acompanya desde la mes tendre infància… Cremem el que no serveix!!! Que el foc purifiqui i s,emporti el «mal viscut» el «mal après» … i que l.aigua ens porti noves  emocions, nous projectes, noves maneres d,estimar, després de batejar el nostre cos i el nostre cor amb un bon bany regenerador.
RECORDA Fes una llista  amb el que ja no serveix i cremala, si pots en una foguera al carrer, si no, a casa amb una espelma, agraint i deixant anar, amb compte de que no quedi cap buci de paper per cremar , ni cap guspira encesa!
Una altre llista, la dels desitjos, escriula amb conciencia, llegeixla a mitjanit i portala a prop del cor per uns instants i llavors desala en un lloc segur.
Cel-lebra aixó que vindrá, el que has escrit a la llista dels desitjos, si pots amb coca i xampany, tal com diu la tradició, si no, un pastissset dolç i una beguda que t, agradi (no te perqué ser alcoholica) també et servirán!!
Si tens la sort de puguer fer un bany de mar , permet que l,aigua t,ompli de la força d,aquesta nit.
I… la magia está servida!
BONA REVETLLA

Carme Llimargas

www.novavisio.eu